Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > ActivLeader

ActivLeader

Bill Clinton obtine eliberarea unor jurnaliste americane din Coreea

Bill Clinton obtine eliberarea unor jurnaliste americane din Coreea Liderul nord-coreean, Kim Jong-Il a facut un important gest de detensionare in relatia cu Statele Unite, comenteaza AFP decizia Phenianului de a elibera in timpul vizitei-surpriza a lui Bill Clinton, doua jurnaliste americane detinute in Coreea de Nord.

 
 

 
 

Doi tineri intreprinzatori romani intra in finala concursului "Tinere sperante europene ale inovarii" - Innovact 2009

Proiectul "The Hops Eco Farm", propus de Codrin Paveliuc-Olariu si Etienne Ignat in cadrul celei de a 7-a editii a concursului european "Tinere sperante europene ale inovarii", a fost preselectionat pentru finala care va avea loc pe 24 - 25 martie la Reims (Franta). Cu ocazia acestui eveniment, in cadrul Forumului European al Tinerei Intreprinderi Inovante - Innovact 2009, tineri intreprinzatori din Franta, Belgia, Grecia, Italia, Letonia, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia si Elvetia vor prezenta cele 28 de proiecte finaliste. Castigatorii vor primi premii in bani, dar si consiliere pentru a-si pune in practica ideile.

 

UE primeste note mai bune la capitolul inovare

Potrivit unui studiu realizat de UE, Europa a inceput sa recupereze din distanta care o desparte de principalii sai rivali economici, SUA si Japonia, la nivel de performante in domeniul inovarii. Primul loc este ocupat de Elvetia, urmata de Suedia, Finlanda, Germania, Danemarca si Regatul Unit. Toate aceste sase tari se situeaza mult mai bine decat alte tari europene si decat UE, in ansamblul ei. Noile state membre au inregistrat cele mai mari imbunatatiri, in special Cipru, Romania si Bulgaria, desi performantele acestora in domeniu se mentin sub media europeana.

 

Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun

Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun care s-au adunat si au impartit cadouri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primind din partea reprezentantei Guinness World Record certificatul noului record mondial. Reprezentanta Guinness World Record a omologat noul record la categoria "cei mai multi Mosi Craciun care impart cadouri" si i-a felicitat pe bucuresteni, care au reusit sa doboare vechiul record de 3.618 Mosi Craciun, realizat la Taipei.

 

"Clubul Romania-UE" isi propune sa faca "lobby eficient" pentru Romania

Clubul Romania-UE, un think tank bruxellez care grupeaza romani experti in afaceri europene, are o noua conducere, cu mandat de un an. Aceasta arata intr-un comunicat ca va promova o apropiere mai mare intre actorii romani din Bruxelles-ul european, si va concepe un mecanism de cooperare optima intre acestia.

 

Monica Macovei, "cea mai europeana femeie" a Romaniei

Monica Macovei, "cea mai europeana femeie" a Romaniei Monica Macovei, fostul ministru al Justitiei, a intrunit majoritatea voturilor juriului editiei romanesti a concurului Femeile Europei 2008. Cei 25 de membri ai juriului - jurnalisti, reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale, personalitati din lumea culturala, politica si business - au considerat ca Macovei intruneste criteriile pentru a reprezenta Romania la nivel european, la selectia care va avea loc la sfarsitul lunii iulie, la Bruxelles, in sediul Parlamentului European.

 

Silviu Hotaran: Mi-as dori ca la conducerea filialei sa vina tot un manager roman

Silviu Hotaran: Mi-as dori ca la conducerea filialei sa vina tot un manager roman Silviu Hotaran, care se va retrage peste cateva luni din postul de sef al filialei Microsoft Romania, isi doreste ca succesorul sau sa fie tot roman si nici nu concepe sa nu fie asa. Dupa ce se va retrage la 31 august isi va infiinta propria companie de consultanta care va fi mica, cel putin la inceput, si va oferi servicii si pe alte domenii decat IT-ul, in special in tara, a spus Hotaran, pentru Hotnews.ro.

 

Barroso multumeste EurActiv

Barroso multumeste EurActiv Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene a multumit EurActiv pentru contributia la dezbaterea europeana.

 

Romania in Bruxelles-ul European - Perspective pentru 2013

Romania in Bruxelles-ul European - Perspective pentru 2013 La aniversarea Clubului Romania-UE, actorii romani din Bruxelles-ul european au dezbatut perspectivele romanesti pentru 2013. Marti seara ei s-au bucurat de reusitele prezentului - realitatea aderarii la UE, dar au subliniat si necesitatea unei mai bune comunicari intre ei in vederea eficientizarii reprezentarii Romaniei in mediul european.

 

Opinie: Summit-ul ne-a aratat ca e nevoie de unitate in UE

Marea problema care trebuie rezolvata in UE la ora actuala este legata de lipsa de coerenta la nivelul membrilor sai, care deriva din lipsa de unitate. Aceasta reprezinta in ultima instanta o valoare, care ar trebui asumata de UE pentru a putea evolua, crede Stefan Turcu, student la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti.

 

Dan Luca: "Clubul Romania-UE este un pod de comunicare intre Romania si romanii din Bruxelles"

Clubul "Romania-UE" Bruxelles implineste zilele acestea 5 ani. Cu acest prilej Dan Luca, fondatorul Clubului, a punctat, intr-un interviu pentru EurActiv.ro, cateva din evenimentele marcante ale evolutiei Clubului.

 

Romania in Bruxelles-ul european: ce perspective pentru 2013?

La aceasta intrebare vor incerca sa raspunda participantii la conferinta pe aceasta tema care va avea loc pe 8 aprilie, la sediul Comisiei Europene din Bruxelles, in organizarea Clubului Romania-UE, cu ocazia aniversarii a cinci ani de la infiintare.

 

Astazi il aflam pe colaboratorul Domnului

Dupa 21 de ani, Biserica Ortodoxa Romana isi alege azi un nou Patriarh. Alegerile vor incepe in aceasta dimineata, la ora 10.00, printr-o sedinta a Sfintului Sinod ce va avea loc in Sala Sinodala din resedinta patriarhala, in care se vor desemna doi sau trei candidati.

 

Clubul "Romania-UE" - Noi initiative pentru promovarea integrarii Romaniei in UE

Clubul "Romania-UE" Bruxelles si-a desemnat noua echipa de coordonare pentru perioada 2007-2008 formata din Titus Poenaru (presedinte), Dana Popp si Nelu Neacsu (vice-presedinti).

 

Europa isi cauta in Romania un Dumnezeu unic

Reprezentantii tuturor cultelor din Europa se vor intruni incepind de astazi la Sibiu, prin 2.500 de delegati, in cadrul Adunarii Ecumenice Europene. Pentru deschiderea din aceasta seara, de la ora 19.00, publicul este asteptat la o prima rugaciune comuna in Piata Mare.

 

Urmatoarele 15 articole din "ActivLeader" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut