Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Programe de formare
Sondaje
Sanatate
Dezbateri
Migratie forta de munca
Socio-politic
Socio-economic
Asigurari sociale
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Cetatean UE > Programe de formare

Programe de formare

Fonduri UE 2014-2020: Daniel Constantin a criticat ca "inadecvata" schema institutionala care ii da lui Liviu Dragnea puteri peste fondurile de dezvoltare rurala

La o saptamana de la publicarea draftului oficial al Acordului de Parteneriat pentru absorbtia fondurilor europene din exercitiul financiar 2014-2020, au reaparut disensiunile intre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), pe de-o parte, si Ministerul Fondurilor Europene (MFE) si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), de cealalata parte, potrivit HotNews.ro

 
 

 
 

Institutul European din Romania organizeaza cursul: "Competente pentru traducerea asistata de calculator"

Institutul European din Romania (IER) a demarat acest program plecand de la necesitatea formarii de competente specifice in domeniul traducerii si reviziei de texte de specialitate complexe ce a reiesit din contactul cu mediul de traduceri din Romania, cu institutiile europene, precum si cu mediul universitar. Prima sesiune a acestui curs, in 2013, va avea loc in perioada 20-22 februarie. Termen limita pentru inscrieri: marti, 19 februarie!

 

Comisia Europeana lanseaza Anul european al cetatenilor

Odata cu trecerea in anul 2013, Comisia Europeana (CE) lanseaza Anul european al cetatenilor, care coincide cu un moment de rascruce al procesului de integrare europeana: in 2013 se implinesc 20 de ani de la introducerea, in 1993 prin Tratatul de la Maastricht, a cetateniei europene, informeaza un comunicat al CE dat publicitatii marti la Bruxelles, transmite Agerpres.

 

Cursuri in Romania pe tema Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului

Fundatia World Vision Romania implementeaza proiectul "Constientizare publica pentru solidaritate internationala", care are ca scop principal dezvoltarea primei curriculae de cursuri din Romania care va avea ca tematica Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului.

 

Tot mai multi tineri isi doresc sa-i ajute pe saracii lumii

Tot mai multi tineri isi doresc sa-i ajute pe saracii lumii Un proiect care atrage atentia asupra Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului, implementat in Romania de un grup de ONG-uri, reuseste sa determine tinerii sa reflecteze asupra problemelor din tarile in curs de dezvoltare.

 

Video | Cum a schimbat arta fotografica viata rudarilor din Malul Vanat

Video | Cum a schimbat arta fotografica viata rudarilor din Malul Vanat Intr-un sat de rudari din judetul Arges, Malul Vanat, 35 de copii si tineri rromi au invatat sa spuna povestea comunitatii lor prin fotografie. Problemele, nevoile si asteptarile lor au capatat o forma, un nume si un dram de speranta ca vor ajunge la urechea autoritatilor locale, in cadrul unui proiect finantat cu bani europeni.

 

Vacanta de vara cu dezbateri pe teme europene

50 de liceeni si profesori se intrec timp de trei zile intr-un turneu de dezbateri pe teme europene. Intre 12 si 15 august, la Moeciu (judetul Brasov), 14 echipe de debate din toata tara isi vor sustine opiniile in ceea ce priveste federalizarea Uniunii Europene si organizarea de referendumuri pentru ratificarea tratatelor institutive.

 

ANOFM organizeaza in iunie 213 cursuri de formare profesionala gratuita pentru 4.543 de someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza, in iunie, 213 de programe de formare profesionala gratuite de care vor beneficia 4.543 de someri, cele mai multe fiind pentru operator de introducere, validare si prelucrare a datelor, a anuntat, luni, institutia.

 

Seminar destinat pregatirii specialistilor romani din institutiile publice vorbitori de limba franceza

Institutul European din Romania in parteneriat cu Centrul de Studii Europene din Strasbourg, Ambasada Frantei la Bucuresti si cu Institutul Francez din Bucuresti organizeaza al saselea seminar de pregatire pentru concursurile de angajare la institutiile europene.

 

Program de pregatire profesionala pentru managerii europeni

Redeschiderea programului de succes de formare a managerilor in Japonia si Coreea reprezinta o oportunitate pentru 60 de manageri europeni. Acestia vor avea ocazia sa patrunda pe pietele japoneze si coreene, datorita noului ciclu al Programului de Formare pentru manageri (Executive Trainig Programme - ETP) lansat de Comisia Europeana.

 

Stagii de training in Parlamentul European, oferite de Verzi

Gruparea politica a Verzilor din Parlamentul European ofera doua tipuri de training: platit si neplatit, pentru absolventi si, respectiv, pentru studenti.

 

Stagii de practica la nivel international

Internship at Amnesty International EU Office, Justice and Home Affairs / International Human Rights Internship Program Grants.

 

Comisia lanseaza un concurs destinat tinerilor din UE

"Uniunea Europeana si nediscriminarea" este titlul unui concurs lansat, ieri, in cadrul "Anului european al egalitatii de sanse pentru toti", de catre Franco Frattini, vicepresedinte al Comisiei Europene, comisar pentru justitie, libertate si securitate. Copiii si adolescentii europeni cu varste intre 12 si 18 ani sunt invitati sa creeze un poster privind nediscriminarea in UE.

 

'PROGRESS' - program european de finantare a fortei de munca

Pana in anul 2007, activitatile Uniunii Europene in sfera fortei de munca, incluziunii, protectiei sociale si promovarii egalitatii de sanse erau finantate din diverse programe comunitare. In scopul eficientizarii acestor finantari si aplicarii lor mai coerente, Comisia Europeana a propus compactarea acestor finantari intr-un singur program, "PROGRESS", dotat cu un buget de 743 milioane euro pe 7 ani. Cui ii este destinat, care-i sunt obiectivele si componentele, cine are acces la finantari si cum se impart banii pe diverse capitole ? Dr. Radu Serban

 

'Model UE' pentru studenti si masteranzi

Asociatia Pro Democratia (APD) impreuna cu Camera Deputatilor, Reprezentanta Comisiei UE in Romania si Biroul de Informare al PE organizeaza, in perioada 2-9 iunie 2007, evenimentul 'Model Uniunea Europeana', o simulare a procesului decizional din cadrul institutiilor Uniunii Europene. Evenimentul se adreseaza studentilor si masteranzilor cu varste cuprinse intre 18 si 26 ani, indiferent de specializarea pe care o urmeaza. Termen limita pentru inscriere: 30 mai.

 

Urmatoarele 15 articole din "Programe de formare" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut