Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Joburi
Afaceri / Taxe
Granturi / Oportunitati
Corporatii
Banci/Asigurari
Macroeconomie
Agricultura
Zona Unica de Plati
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Jobs > Corporatii

Corporatii

WWF International, acuzata ca "isi vinde sufletul" corporatiilor

WWF (World Wide Fund for Nature) International, cea mai mare organizatie de conservare a naturii din lume, este acuzata ca "isi vinde sufletul" prin crearea de aliante cu companii puternice care distrug natura si se folosesc de brandul WWF pentru a-si promova o imagine "eco" in ce priveste operatiunile pe care le desfasoara, relateaza The Guardian.

 
 

 
 

Comisia Europeana a aprobat achizitionarea ENI Romania de catre MOL

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul regulamentului UE privind concentrarile economice, achizitionarea Eni Romania, Eni Ceska Republika si Eni Slovensko de catre MOL Petrol si Gaze Plc. din Ungaria. MOL este o companie integrata din domeniul titeiului si gazelor naturale, ea fiind activa in Ungaria si Europa Centrala in sectorul productiei si distributiei de gaze naturale, petrol, combustibili si produse petrochimice.

 

Greva de la Air France intra in a doua saptamana; guvernul francez avertizeaza ca viitorul companiei poate fi in pericol

Compania aeriana Air France a anuntat ca 59% din zborurile programate pentru luni vor fi anulate ca urmare a continuarii grevei pilotilor, care protesteaza fata de planul de dezvoltarea a filialei low-cost Transavia, in timp ce guvernul de la Paris a avertizat ca "soarta" companiei "ar putea fi incerta" daca sindicatele si conducerea acesteia nu ajung la un compromis, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

 

Banca elvetiana - cautiune de 1,1 miliarde Euro sub acuzatii de spalare de bani

Banca elvetiana - cautiune de 1,1 miliarde Euro sub acuzatii de spalare de bani Una dintre cele mai mari companii financiare cu sediul in Elvetia a fost pusa sub acuzare de justitia franceza pentru spalare de bani, magistratii au cerut o cautiune de 1,1 miliarde euro.

 

Impozitul pe profitul mutinationalelor. Uniunea Europeana incepe o ancheta in mai multe tari

Comisia Europeana lanseaza miercuri, o investigatie oficiala asupra masurilor fiscale propuse de catre Irlanda, Luxemburg si Olanda companiilor multinationale, precum Apple, scrie Wall Street Journal pe site-ul sau. Autoritatile de la Bruxelles se intreaba daca unele companii nu profita de "ajutoare ilegale de stat, mai favorabile decat permite regimul fiscal Uniunii Europene" scrie cotidianul economic citand o sursa apropiata situatiei.

 

Raportul final al Comisiei pentru Rosia Montana respinge proiectul Guvernului

Raportul privind Rosia Montana care propunea respingerea proiectului de lege initiat de guvern a primit aviz favorabil, cu 17 voturi pentru si doua abtineri. In acest raport, parlamentarii propun descretizarea licentei de exploatare prin care se poate afla cine a facut presiuni pentru a transfera licenta cu titlu gratuit de Minvest Deva, detinatorul de drept, catre Compania Rosia Montana.

 

Chevron suspenda activitatile in Silistea, comuna Pungesti

Chevron a anuntat joi ca a decis suspendarea activitatilor in satul Silistea, comuna Pungesti. Anuntul companiei americane vine dupa patru zile de proteste ale locuitorilor din comuna Pungesti si ale activistilor pentru protectia mediului.

 

Comisia Europeana arbitreaza "razboiul agentului frigorific" purtat de Germania si Franta

Comisia Europeana organizeaza miercuri o reuniune cu reprezentanti ai celor 28 de state membre pentru a arbitra disputa dintre Germania si Franta legata de agentul frigorific din instalatia de climatizare a unor modele Mercedes.

 

Comisia Europeana a solicitat perchezitii la sediile unor companii telecom precum Orange, Deutsche Telekom si Telefonica

Comisia Europeana a cerut marti efectuarea de perchezitii la sediile unor companii telecom cunoscute, precum Orange, Deutsche Telekom si Telefonica, motivul fiind un posibil abuz de pozitie dominanta, scrie le Figaro, care adauga ca actiunile continua pana vineri. Comisia a confirmat printr-un comunicat faptul ca s-au facut "inspectii neanuntate" la companii de telecom, insa nu a dat nume.

 

Rezilierea contractului cu Bechtel se amana pentru cateva zile

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, asa cum anuntase saptamana trecuta ministrul Dan Sova, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmand in acelasi timp sa verifice derularea contractului de la data incheierii si pana in prezent, potrivit Mediafax.

 

Solutii informatice pentru dealerii Dacia- Renault

Renault, cea mai importanta marca auto la nivel european, a oferit companiei SIVECO acreditarea de a implementa un sistem informatic necesar dealerilor din reteaua proprie. SIVECO Romania a dezvoltat o aplicatie de tip Dealer Management System (DMS) compatibila cu sistemele informatice pentru marcile Dacia/Renault utilizate in Romania. Astfel, SIVECO va putea implementa aplicatia si interfetele DMS certificate la reparatorii autorizati Dacia-Renault din Romania.

 

Un gigant al lumii petroliere va folosi software romanesc

Specialistii romani in informatica au de ce sa fie mandri. Software-ul made in Romania este folosit de cele mai mari companii din lume. De curand, Black Sea Terminal a incheiat un parteneriat de colaborare cu SIVECO care va furniza un sistem de gestiune informatica a activitatilor portuare. Portul Black Sea Terminal, construit in Georgia, este destinat transportului de petrol si produse petroliere. Acesta este detinut de catre SOCAR, una dintre cele mai renumite companii petroliere din lume.

 

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta/ T. Basescu: Sper ca Dacia sa devina "masina Africii"

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta/ T. Basescu: Sper ca Dacia sa devina "masina Africii" Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway, potrivit Mediafax. "Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni", a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

 

PR - Comunicat de presa: SIVECO Romania isi continua expansiunea internationala in Orientul Mijlociu

SIVECO Romania a incheiat recent un acord de parteneriat cu Saudi Research & Marketing Group, pentru extinderea activitatilor companiei pe intreg teritoriul Regatului Arabiei Saudite. (Articol de tip PR)

 

Apple castiga procesul impotriva Samsung si primeste despagubiri record de 1 miliard de euro

Apple castiga procesul impotriva Samsung si primeste despagubiri record de 1 miliard de euro Apple a castigat vineri procesul din California, gigantul IT repurtand o victorie importanta impotriva rivalului sud-coreean Samsung care a fost obligat sa plateasca mai mult de un miliard de dolari pentru incalcarea brevetelor legate de popularele iPhone si iPad, anunta AFP.

 

Urmatoarele 15 articole din "Corporatii" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut