Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Burse
Cariera
eLearning
Programe
Training
Diploma Internationala
Societatea informationala
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Educatie & Cariera > Burse

Burse

Comparatie Romania - Franta: voluntariatul, experienta profesionala vs. bursa de 1.100-2.900 euro lunar

Comparatie Romania - Franta: voluntariatul, experienta profesionala vs. bursa de 1.100-2.900 euro lunar Pentru prima oara, in Romania, voluntariatul a fost recunoscut prin lege ca experienta profesionala in vara anului 2014. In Franta, un tanar voluntar poate castiga intre 1.100 si 2.900 euro lunar si aprox. 30% se angajeaza la respectiva companie.

 
 

 
 

Targ de locuri de munca Angajatori de top - incepand de vineri, 5 aprilie, la Bucuresti

Unul dintre cele mai mari targuri de cariera pentru tineri profesionisti, Angajatori de Top incepe vineri la Sala Palatului din Bucuresti. In cadrul celei de-a 16-a editii sunt asteptati 15.000 de vizitatori la standurile celor peste 90 de angajatori de top care ofera aproximativ 3000 de locuri de munca si programe de internship pentru studenti si absolventi.

 

Cat mai costa un MBA in Afaceri la cele mai importante institutii de invatamant europene

Criza economica din Uniunea Europeana a mai facut o victima: studentul de la MBA. Cele mai reputate institutii de invatamant din Europa se confrunta cu o scadere a numarului de aplicanti pentru studii de MBA, in ultimul an fiind cu 10% mai putini candidati decat in 2010, scrie cariereonline.ro. Printre cele mai afectate sunt universitatile din UK si din Elvetia din cauza preturilor mari pe care le practica, dar si cele din Spania, tara care se confrunta cu o rata ridicata a somajului.

 

Studii in strainatate? Peste 250.000 de studenti din Uniunea Europeana pot candida la burse ERASMUS

Studii in strainatate? Peste 250.000 de studenti din Uniunea Europeana pot candida la burse ERASMUS In anul universitar 2011/2012, peste 250.000 de studenti vor beneficia de pe urma programului Erasmus. Cele mai populare destinatii pentru studenti sunt preconizate a fi Spania, Franta, Marea Britanie, Germania si Italia.

 

Erasmus pentru tineri antreprenori

Programul Erasmus pentru tinerii antreprenori este o initiativa a Uniunii Europene, care ofera tinerilor antreprenori sansa unui schimb de experienta transfrontalier la nivelul Uniunii Europene, in vederea acumularii de experienta in domeniul afacerilor.

 

S-a lansat programul de burse pentru jurnalisti "Milena Jesenska", sesiunea 2011-2012

Institutul pentru Stiinte Umane din Viena anunta dechiderea programului de burse pentru Jurnalisti "Milena Jesenska", sesiunea 2011-2012. Initiat cu sprijinul Fundatiei ERSTE, programul poate fi accesat si de jurnalisti romani din presa scrisa, TV si online, care pot opta pentru una dintre urmatoarele teme de cercetare: solidaritate sociala/surse de inegalitate sociala, religie & secularism, cultura si institutii: Europa Centrala si de Est in context global.

 

Burse de cercetare pentru femeile de stiinta

Inscrierile pentru programul de burse anuale private din cadrul celei de-a II-a editii a programului de Burse Nationale UNESCO LOrÚal "Pentru femeile din stiinta" sunt in continuare deschise. Termenul limita de inscriere este 28 februarie 2011.

 

Comisia Fulbright din Romania lanseaza bursa Fulbright Science and Technology

Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea competitiei International Fulbright Science and Technology Award 2012, prin care se acorda studentilor, absolventilor si masteranzilor romani de la universitati de stat si private burse doctorale in domeniul ingineriei, tehnologiei si stiintelor exacte, la universitati de elita din Statele Unite ale Americii.

 

Burse pentru master si doctorat la Universitatea Central Europeana - Budapesta

Centrul Educatia 2000+, Bucuresti si Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala, Cluj anunta programul de burse de studii la Universitatea Central Europeana (CEU) - Budapesta. Programul se adreseaza studentilor aflati in ultimul an de studiu sau absolventilor care au obtinut diploma de licenta in cadrul unei institutii de invatamant superior acreditate.

 

25 de burse de studiu pentru tineri artisti

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei lanseaza a patra editie a proiectului de burse "Tinere Talente". Tineri muzicieni si artisti plastici sunt invitati la o noua selectie in cadrul programului de burse. Acesta sustine si promoveaza tineri artisti care nu isi pot dezvolta potentialul din cauza lipsurilor materiale.

 

Burse de cercetare pentru cei implicati in proiecte privind domeniul artelor vizuale

New Europe College (NEC) anunta concursul pentru bursele de cercetare GE-NEC III pentru universitari/cercetatori din Romania angajati in proiecte privind domeniul artelor vizuale. Acest program va fi axat pe cercetari legate de artele vizuale in Romania in intervalul 1945-2000.

 

S-a lansat programul Bursele Europene JTI pentru jurnalisti editia 2010-2011

Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti reprezinta un program de incurajare si facilitare a pregatirii profesionale si se adreseaza jurnalistilor care doresc sa capete o expertiza profesionala in problematica europeana.

 

Burse europene pentru jurnalisti din presa locala

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, Freedom House Romania si Bancpost, in parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European (BIPE) si Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE) anunta deschiderea perioadei de inscrieri in programul "Bursele Europene. Jurnalisti in dialog"Ş program dedicat jurnalistilor din presa locala.

 

Centrul Carter si CJI lanseaza editia 2010 a Burselor Rosalynn Carter pentru Jurnalism pe probleme de sanatate mintala

Centrul Carter si Centrul pentru Jurnalism Independent anunta editia romaneasca 2010-2011 a Burselor Rosalynn Carter pentru Jurnalism pe probleme de sanatate mintala.

 

Comisia Fulbright lanseaza programul pentru studii doctorale in stiinte exacte

Comisia Fulbright din Romania anunta deschiderea programului international de studii doctorale in domeniile: stiinte, tehnologie si inginerie. Candidatii pot fi studenti la licenta si master, atat din sistemul de stat, cat si din cel privat.

 

Urmatoarele 15 articole din "Burse" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut