Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Burse
Cariera
eLearning
Programe
Training
Diploma Internationala
Societatea informationala
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Educatie & Cariera > Training

Training

HotNews.ro: Meditatiile - o industrie de miliarde de euro in Europa. In Romania, parintii dau 300 milioane de euro anual pe cursuri suplimentare - Analiza a Comisiei Europene

Scolarizarea "in particular" este o afacere in plina expansiune in Europa. Parinti din Franta si Germania cheltuie peste 3 miliarde de euro anual pe cursuri suplimentare celor oferite de scoli copiilor lor. In Romania, familiile platesc anual 300 milioane de euro pe meditatii, se arata intr-un raport realizat la comanda Comisiei Europene.

 
 

 
 

Proiectul "EU si EUropa": Fii cetatean european!

Organizatia studenteasca AEGEE Bucuresti doreste sa informeze elevii liceului dumneavoastra despre cum sa sparga barierele mentale si sa depaseasca Europa. Acest proiect este realizat cu sprijinul Association des ╔tats GÚnÚraux des ╔tudiants de l'Europe (AEGEE) si Association Internationale des ╔tudiants en Sciences ╔conomiques et Commerciales (AIESEC) Tallinn.

 

Anunt: Curs evaluator proiecte, autorizat CNFPA

Bio Responsabil si ConsTrain anunta organizarea cursului EVALUATOR PROIECTE, in perioada 23-27 mai 2011, la Bucuresti. Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de insusirea cunostintelor si aptitudinilor necesare evaluarii de proiecte cu finantare nerambursabila (finantari din fonduri structurale si de coeziune, alte finantari prin programe europene, finantari prin programe nationale).

 

Proiect pilot de educatie financiara in colegiile tehnice si cu profil economic din Bucuresti

La inceputul lunii decembrie va fi lansat un proiect pilot la nivelul colegiilor din Bucuresti, derulat de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor si alte organizatiile si institutii partenere in cadrul programului "Bugetul familiei". Proiectul "Sa vorbim despre bani ! in scoala" are un public tinta estimat la circa 1200 beneficiari.

 

Curs: Proceduri de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila

(P) In perioada 29 noiembrie 2010 - 09 ianuarie 2011 se deruleaza cursul "Proceduri de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila", organizat de ConsTrain.

 

Noi cursuri la CJI

Centrul pentru Jurnalism Independent a lansat o noua serie de cursuri, deschise jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat. Termenul limita pentru depunerea inscrierilor este 5 noiembrie 2010, ora 20.00.

 

Sunt profesorii Europei suficient de bine formati?

Profesorii au nevoie de feedback eficient privind munca lor pentru a profita pe deplin de oportunitatile de formare. Aceasta este concluzia unui raport publicat, marti, de OCDE si Comisia Europeana. Intitulat "Dezvoltarea profesionala a profesorilor: o comparatie intre Europa si restul lumii", raportul mai arata ca varietatea experientelor de formare si un climat mai bun de munca in scoli reprezinta, la randul lor, elemente-cheie pentru o dezvoltare profesionala de succes.

 

Stagii la Mediatorul European, pentru absolventii de Drept

Mediatorul European ofera stagii care urmaresc sa le faciliteze stagiarilor sa adauge experienta practica la cunostintele pe care le-au acumulat pe parcursul studiilor. Stagiile dureaza in mod normal 4 luni si pot fi prelungite pana la maximum 11 luni.

 

Laborator de educatie nonformala - training-uri adresate persoanelor implicate in organizatii si proiecte de tineret

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza, in perioada 6-12 iulie, la Gura Portitei, prima editie a "Laboratorului de educatie nonformala". Evenimentul se adreseaza persoanelor implicate activ in organizatii si proiecte de tineret, care au capacitate de diseminare si lucru in retea si care doresc, ulterior, sa aplice aceste metode in diferite proiecte. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor - 17 iunie.

 

Internshipuri la cabinetele parlamentare

Tinerii de maxim 25 de ani care doresc sa activeze timp de trei luni in cadrul unui birou parlamentar din propriul judet, sunt invitati sa transmita un CV si o scrisoare de intentie la Asociatia Pro Democratia, care a lansat un proces de selectie a internilor.

 

14 stagii de practica la Institutul European din Romania

Institutul European din Romania a lansat un nou proces de recrutare care ofera studentilor din ultimul an, masteranzilor si doctoranzilor de la universitatile din tara, precum si absolventilor din anul 2009 posibilitatea de a efectua stagii de practica in cadrul institutului.

 

Internship la Greenpeace in Amsterdam

Greenpeace Amsterdam cauta persoane interesate de un stagiu de practica intr-o organizatie internationala pentru o pozitie full-time (40 de ore pe saptamana). Perioada stagiului este de 6 luni, timp in care se va lucra in schimburi. Persoana selectata va primi o alocatie de 800 de euro pe luna pentru a-si putea acoperi costurile pe durata internshipului.

 

Seminarii internationale de vara la Jean Monnet

Universitatea Roma Tor Vergata, impreuna cu Universitatea Siena, organizeaza, pe parcursul a 3 saptamani, o serie de seminarii internationale, sub titlul "Integrating Europe in a changing world".

 

Traineeship platit la European Music Office - Bruxelles

The European Music Office - asociatie internationala non-profit care reprezinta interesele profesionistilor in domeniul muzicii la nivel european si promoveaza diversitatea cultura - este in cautarea unui stagiar care sa ajute la derularea proiectelor in domeniul industriei muzicale.

 

Studentii la drept se intalnesc la "Bucharest International Students Model United Nations 2009"

Studentii simuleaza activitatea Organizatiei Natiunilor Unite, intr-o conferinta organizata cu sprijinul si sub patronajul MAE, intitulata Bucharest International Students Model United Nations (BISMUN 2009). Conferinta este organizata de catre Asociatia Studentilor in Drept si va avea loc la Palatul Facultatii de Drept, 19-23 martie 2009. MAE s-a implicat in proiectul Bucharest International Students Model United Nations (BISMUN 2009), pentru a contribui la o mai buna cunoastere a modului de functionare a organizatiilor internationale si pentru a stimula interesul tinerilor pentru domeniul relatiilor internationale si al practicilor diplomatice.

 

Urmatoarele 15 articole din "Training" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut