Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Burse
Cariera
eLearning
Programe
Training
Diploma Internationala
Societatea informationala
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Educatie & Cariera > eLearning

eLearning

Profesorii din Romania se perfectioneaza

Astazi, profesionistii in educatie din scolile romanesti au la indemana instrumente digitale pentru a face fata provocarilor la clasa. Folosirea lectiilor interactive multimedia are un rol decisiv in schimbarea paradigmei invatarii in contextul erei digitale.

 
 

 
 

Elevii din Malta vor beneficia de lectii digitale interactive create de romani

Elevii din Malta vor beneficia de lectii digitale interactive create de romani SIVECO Romania va furniza continut educational interactiv pentru invatamantul primar din Malta, unul dintre cele mai competitive sisteme educationale din Europa. Recent, SIVECO Romania a semnat un contract cu Ministerul Educatiei din Malta, conform caruia, pana in iulie 2014, toate scolile primare de stat, particulare si catolice din Malta vor beneficia de continut digital interactiv adaptat cerintelor curriculei nationale, pentru patru din cei sase ani de studiu, corespunzatori ciclului primar. Solutia va include continut personalizat 100% de catre SIVECO Romania, precum si continut deja realizat (ready made content), livrat de compania britanica Planet Sherston.

 

Articol PR: IT-ul romanesc, un triplu succes mondial

Articol PR: IT-ul romanesc, un triplu succes mondial SIVECO Romania obtine un succes urias cu trei proiecte de eLearning in cele mai mari competitii mondiale: IPMA 2013 si World Summit Award 2013. Proiectele de eLearning dezvoltate si implementate de SIVECO au primit recent recent recunoasterea internationala a valorii IT-ului romanesc, repurtand un triplu succes mondial pentru cercetarea si sistemul educational romanesc. Dintre zecile de proiecte pe care echipa SIVECO le-a finalizat cu succes in 2012, trei au fost selectate ca finaliste in cele mai mari competitii mondiale ale momentului: IPMA (International Project Excellence Award) si WSA (World Summit Award).

 

Expertiza specialistilor SIVECO in tehnologia cloud este recunoscuta la nivel national

Expertiza specialistilor SIVECO in tehnologia cloud este recunoscuta la nivel national Sistemul ADLIC dezvoltat de SIVECO Romania a fost desemnat de juriul EuroCloud Romania 2013 "Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public". ADLIC, unul dintre cele mai mari proiecte in cloud dezvoltate in Romania, a fost desemnat castigator in prima editie nationala a competitiei EuroCloud, la categoria "Cel mai bun proiect de cloud pentru sectorul public". ADLIC este sistemul informatizat dezvoltat de SIVECO si folosit din 2001 la nivel national de Ministerul Educatiei Nationale pentru repartizarea computerizata a candidatilor in licee si scoli profesionale, conform metodologiei in vigoare.

 

Cum poate fi atins cel mai inalt nivel de excelenta in managementul de proiecte

Cum poate fi atins cel mai inalt nivel de excelenta in managementul de proiecte Doua proiecte realizate de o echipa de profesori, cercetatori romani si specialisti IT din Romania au intrat in finala competitiei International Project Excellence Awards organizate de International Project Management Association (IPMA). SIVECO Romania este dublu finalista in cadrul competitiei IPMA, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects", pentru ambele proiecte inscrise in concurs: "Continut multidisciplinar pentru invatarea colaborativa pentru liceele din Romania - Multitouch" si "Dezvoltarea de continut educational multimedia interactiv pentru sistemul educational din Kazakhstan".

 

Un nou succes romanesc peste hotare!

Un nou succes romanesc peste hotare! Edxus Group, compania de tehnologie in educatie, si IBIS Capital, specializata in consultanta si investitii media au dat recent publicitatii primul clasament al celor mai performanti furnizori de solutii educationale, intocmit la nivel european, EdTech20. Topul reuneste cele mai inovatoare si dinamice companii de e-learning la nivel european, avand la baza criterii precum inovatia, impactul asupra pietei, dimensiunea proiectelor derulate si performanta financiara inregistrate la nivelul anului trecut de fiecare furnizor european de eLearning.

 

Elevi, vi se pregateste o surpriza!

Elevi, vi se pregateste o surpriza! E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: manualele digitale! Hartia se transforma in imagine, lectiile capata sunet si culoare, simularile incita imaginatia, temele devin adevarate provocari contra cronometru. Abecedarul, istoria, fizica si geografia - sunt primele manuale digitale pentru elevii claselor I - XII realizate de SIVECO, cel mai mare furnizor de solutii educationale.

 

Comunicat de presa: Software romanesc pentru Administratia Vamala din Republica Macedonia

Siveco Romania va dezvolta sistemele "Integrated Tariff Environment - ITE" ale Comunitatii Europene cu scopul de a aduce Administratia Vamala din Republica Macedonia mai aproape de piata UE si de Uniunea Vamala.

 

Excelenta in eLearning, sustinuta de mediul academic

Ajunsa la cea de-a X-a editie, Conferinta Nationala de Invatamant Virtual s-a desfasurat anul acesta la Brasov, in perioada 2-3 noiembrie, concomitent cu cea de-a VII-a editie a Conferintei Internationale de Invatamant Virtual. Cele doua manifestari stiintifice se incadreaza intre cele dedicate anul acesta marelui matematician Alan Turing, de la nasterea caruia se implinesc in 2012 100 de ani.

 

Eveniment de invatamant virtual, cu participanti din 25 de tari

300 de participanti din 25 de tari de pe 3 continente au fost prezenti la cel mai important eveniment academic al anului: Conferinta Nationala de Invatamant Virtual, care si-a propus sa promoveze bunele practici si excelenta in domeniul educatiei si cercetarii.

 

eLearning-ul, din ce in ce mai important pentru educatie

Noile metode de predare si invatare ajuta elevii sa-si dezvolte abilitatile necesare societatii informationale. Utilizarea solutiilor informatizate pentru educatie este benefica si genereaza efecte pozitive asupra intregii societati - afirma specialistii in educatie.

 

Profesorii sustin metodele alternative de predare

Un studiu realizat in randul profesorilor releva ca introducerea metodelor pedagogice inovative stimuleaza interesul elevilor pentru invatare si aprofundare si dezvolta creativitatea acestora.

 

O disciplina optionala noua pentru liceenii din Romania

Prin programa optionala "Invatare pentru societatea cunoasterii", elevii vor avea ocazia, in premiera, sa imbine in acelasi timp informatiile din mai multe domenii (geografie, istorie, chimie si matematica), intr-o maniera care le dezvolta gandirea analitica si creativitatea.

 

Record de trafic pe portal.edu.ro in perioada examenelor nationale

Cu peste 2,6 milioane de vizitatori unici si peste 4,7 milioane de vizite in perioada 4 - 17 iulie 2011, portal.edu.ro, realizat de SIVECO Romania, ocupa, conform statisticilor de trafic, locul intai in topul general al celor mai vizitate site-uri din Romania.

 

Elevii din Oman folosesc continut educational digital din Romania

Recent a fost incheiat cu succes proiectul pilot de modernizare a sistemului educational omanez prin introducerea de continut interactiv la orele de clasa. SIVECO Romania a derulat cu succes la scoala de fete Thuraya Al Busaeediya din Muscat, Oman, un important proiect pilot de informatizare a procesului educational.

 

Urmatoarele 15 articole din "eLearning" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut