Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Burse
Cariera
eLearning
Programe
Training
Diploma Internationala
Societatea informationala
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Educatie & Cariera > Diploma Internationala

Diploma Internationala

12 avantaje importante pe care le aduce noul SIVADOC

12 avantaje importante pe care le aduce noul SIVADOC Vreti sa gestionati mai eficient documentele? Vreti sa reduceti cheltuielile, sa creati un mod de lucru eficient si sa asigurati transparenta si promptitudine in relatia cu clientii? Aceste deziderate devin realitate cu ajutorul solutiei integrate de tip Enterprise Content si Document Management - SIVADOC 4 de la SIVECO Romania. Ce aduce nou aceasta aplicatie fata de produsele anterioare?

 
 

 
 

Sapte elevi romani au obtinut premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design

Sapte elevi romani au obtinut premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design O echipa de elevi romani de la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti a obtinut anul acesta premiul I in cadrul concursului NASA Ames Space Settlement Design Contest 2014, cu proiectul "Selene Expandable Space Orbital Settlement".

 

Recunoastere europeana pentru Reteta electronica romaneasca

Recunoastere europeana pentru Reteta electronica romaneasca Aproape 50 de milioane de retete electronice prescrise intr-un singur an; zilnic, peste 16.000 de utilizatori externi; practic toti profesionistii domeniului medical conectati la sistemul online pus la dispozitie de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si o baza de date de 4,5 Terabytes - acestea sunt performantele in primul an ale sistemului IT dezvoltat pentru CNAS de informaticienii de la HP si SIVECO. La Gala European IT & Software Excellence Awards de la Londra, proiectul romanesc SIPE (cunoscut sub numele de Reteta electronica) a obtinut titlul castigator la categoria Enterprise Solution of the Year.

 

IT-istii romani, in marea finala European IT Excellence Awards 2014 cu patru nominalizari

IT-istii romani, in marea finala European IT Excellence Awards 2014 cu patru nominalizari IT-ul romanesc se dovedeste cea mai buna carte de vizita pe care tara noastra o prezinta lumii in aceasta perioada. Un nou record stabilit de echipa de softisti de la SIVECO, prezenti cu trei proiecte (nominalizate la patru categorii) implementate in 2013 pentru organizatii de stat, aduce Romania in finala competitiei europene de IT, alaturi de solutii informatice inscrise de 80 de companii de elita din 16 tari.

 

O companie romaneasca, in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene

 O companie romaneasca, in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene Incepem anul cu vesti bune! SIVECO, liderul caselor romanesti de software, primeste pentru a patra oara titlul Ruban dHonneur, decernat de juriul prestigioasei competitii European Business Awards. Aceasta recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici, inovatia si etica in comunitatea de afaceri, acordand premii personalitatilor si organizatiilor care au obtinut rezultate de exceptie. In cadrul aceleiasi competitii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, si titlul de Campion Public National. Acesta este desemnat, pentru fiecare tara, pe baza votului public online.

 

Romania ia aurul pentru inovatie

Romania ia aurul pentru inovatie Dubrovnik, Croatia, Congresul Mondial International Project Management Association. Ambele proiecte de eLearning inscrise in concurs din Romania, de catre Siveco, urca pe podium, la categoria "Project Excellence in Medium-Sized Projects". Este pentru prima oara in istoria premiilor oferite de cea mai prestigioasa organizatie mondiala de management al proiectelor cand singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educatiei. Tot fara precedent este faptul ca apartin aceluiasi furnizor.

 

In maratonulá celor mai bune firme europene a fost premiata o companie romaneasca

Europa saluta performanta! In fiecare an, juriul competitiei European Business Awards recunoaste excelenta, inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. La Istanbul a avut loc recent Gala de premiere a firmelor europene care au realizat proiecte ce pot deveni exemple de "best practices" in toata lumea, nu doar in Europa. Din Romania, o singura companie a fost nominalizata pentru proiectele informatizare pe care le realizeaza in 26 de tari: SIVECO.

 

Romania a obtinut locul al II-lea in clasamentul pe natiuni la Concursul international de latina

Catalina Ungureanu, eleva in clasa a XII-a la Liceul Teoretic "Spiru Haret" din Moinesti (judetul Bacau), a obtinut premiul al II-lea la Concursul international de limba si literatura latina. Concursul s-a desfasurat in Italia si a constat intr-o proba de 6 ore, fara pauza, in care elevii au avut printre altele de tradus un text din opera poetului latin Horatiu. Rezultatul Catalinei Ungureanu, pregatita de profesor Cristina Popescu, a plasat Romania pe locul al II-lea in clasamentul pe natiuni.

 

Informatica romaneasca, premiata la Londra

Informatica romaneasca, premiata la Londra Trei proiecte realizate de informaticienii romani au fost premiate de juriul European IT & Software Excellence Awards 2013. Gala de decernare a premiilor a avut loc miercuri seara, la Hotel Lancaster din Londra. In finala competitiei au intrat 64 de companii din 15 tari. "Juriului i-a fost foarte dificil sa decida castigatorii acestei editii. A fost un numar dublu de aplicatii inscrise in competitie, in comparatie cu anii precedenti, si toate de o calitate exceptionala. Compania care a inregistrat cel mai mare succes anul acesta este SIVECO Romania, care si-a adjudecat nu mai putin de 3 premii. Acestea reprezinta o mare realizare si dovedesc dedicarea si competenta echipei SIVECO in dezvoltarea si implementarea solutiilor inscrise in competitie. Faptul ca SIVECO a plecat cu 3 trofee, intr-o competitie in care a concurat alaturi de companii IT de top din toata Europa, ar trebui sa aduca intregii echipe multa satisfactie si mandrie", a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa.

 

Specialistii romani in IT, apreciati in toata Europa

64 de companii din 24 de tari europene concureaza in actuala editie a European IT&Software Excellence Awards a carei finala se va desfasura pe 13 martie la Londra. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute competitii europene care selecteaza si recompenseaza in fiecare an producatorii si distribuitorii de software cu performante de exceptie in dezvoltarea si livrarea de produse informatice. In acest an, recordul de nominalizari al competitiei il detine o firma romaneasca, SIVECO Romania, care intra in finala celebrei competitii cu nu mai putin de 5 proiecte, la 5 categorii distincte.

 

Liber la studii in Franta, pentru studentii romani la medicina

Studentii la medicina din Romania se pot transfera la universitati din Franta, pentru a-si continua studiile. O lege care permite acest lucru a fost aprobata recent de Guvernul de la Paris, cu scopul de a acoperi deficitul de cadre medicale. Franta era de altfel una dintre destinatiile medicilor romani in cautare de salarii mai mari.

 

Comisia Europeana lanseaza concursul "Povestile limbii"

Ziua Europeana a Limbilor Straine din 26 septembrie 2010 a marcat si lansarea concursului "Povestile limbii". Organizat de Comisia Europeana, concursul urmareste sa demonstreze, prin istorisiri placute si amuzante, cat de variate sunt beneficiile pe care le poate oferi cunoasterea limbilor straine, precum si sa inspire oamenii sa invete limbi straine.

 

Castigatorii premiului UE pentru literatura

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, in cadrul Targului de carte de la Frankfurt, castigatorii celei de-a doua faze anuale a premiului pentru literatura al Uniunii Europene. Din Romania, premiul pentru literatura al UE i-a revenit lui Razvan Radulescu, pentru cartea "Teodosie cel Mic" (2006).

 

VIDEO Herta Muller:"Nu scriu tot timpul. Mie imi place sa nu scriu"

VIDEO Herta Muller:"Nu scriu tot timpul. Mie imi place sa nu scriu" Laureata premiului Nobel pentru literatura pe anul 2009, Herta Muller, este la Bucuresti pentru doua zile la invitatia Editurii Humanitas si a Institutului Goethe pentru a-si lansa romanele "Leaganul respiratiei" si "Calatorie intr-un picior".

 

Parlamentul European al Tinerilor si Fundatia Heinz-Schwarzkopf acorda Premiul Tanarul European al Anului

Fundatia Heinz-Schwarzkopf Young Europe, impreuna cu Parlamentul European al Tinerilor, invita tineri europeni cu varste intre 18 si 26 de ani, care s-au dedicat in mod special comunicarii si/sau integrarii europene, sa fie nominalizati pentru acest premiu.

 

Urmatoarele 15 articole din "Diploma Internationala" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut