Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > InterActiv

InterActiv

Mai multa vizibilitate pentru comunicatele de presa in UE

Dan Luca semnaleaza lansarea de catre EurActiv.com a unui serviciu de comunicate de presa nou si imbunatatit, pentru "consumatorii de informatie europeana". Care sunt caracteristicile si avantajele acestui serviciu?

 
 

 
 

Premiile EurActiv recompenseza dezbaterea Europei la nivel national

Premiile EurActiv recompenseza dezbaterea Europei la nivel national Postul de televiziune franco-german ARTE, furnizorul pan-european de servicii de calatorie cu trenul InterRail si un documentar pe tema aderarii Turciei la UE au castigat, alaturi de doi politicieni de marca, premiile Fundatiei EurActiv, anuntate in cadrul unei ceremonii desfasurate in Parlamentul European.

 

Premiile EurActiv: juriu de nivel inalt si nominalizari valoroase

Premiile EurActiv: juriu de nivel inalt si nominalizari valoroase Peste 60 de nominalizari au fost depuse pentru Premiile EurActiv si un juriu cu profil inalt a fost numit pentru a identifica si recunoaste eforturile de a dezbate Europa la nivel national.

 

EurActiv.ro face analiza a 5 ani de integrare

EurActiv.ro face analiza a 5 ani de integrare In prag de alegeri europarlamentare, la aniversarea a cinci ani de la fondarea EurActiv Romania, va propunem un bilant in domeniile cele mai importante ale politicilor europene. Documentul atasat foloseste pretextul aniversar pentru o privire retrospectiva in domeniile: justitie, fonduri europene, afaceri, agricultura, mediu, energie, educatie.

 

EurActiv.ro - 5 ani de integrare europeana

 

EurActiv lanseaza Premiile pentru Dezbaterea Europei la Nivel National

EurActiv, reteaua independenta de portaluri media specializate in afaceri europene, lanseaza astazi un apel la nominalizarile pentru Premiile EurActiv pentru Dezbaterea Europei la Nivel National, Premii care recunosc ideile europene realizate cu succes la nivel national si local si care pot fi aplicate in alte tari.

 

EurActiv.com preia un pachet semnificativ in EurActiv.ro

EurActiv.com a preluat un pachet semnificativ de parti sociale in EurActiv Network, publisherul site-ului EurActiv.ro, prin cumpararea a 27,5% de la unul dintre fondatorii EurActiv in Romania, Dan Luca.

 

Eustory a lansat concursul Images of Change

Eustory a lansat la 1 martie 2009 proiectul european "1989 - Images of change", o initiativa menita sa filtreze amintirile din sfera locala si privata cu privire la sfarsitul totalitarismului prin perspectiva critica a tinerilor europeni nascuti in anii schimbarii dintre 1980 si 1991.

 

Concurs pe tema "Uniunea Europeana si cetatenia"

Comisia Europeana a lansat un concurs destinat tuturor tinerilor din Uniunea Europeana. In baza celor trei principii strategice ce sustin lansarea planului de actiune al Comisiei in ce priveste imbunatatirea comunicarii in Europa, prin contactul direct la nivel local cu cetatenii, Directia Generala "Justitie, Libertate si Securitate" desfasoara in fiecare stat membru al Uniunii Europene, in perioada 28.11.2008 - 27.02.2009, competitia europeana de benzi desenate intitulata Uniunea Europeana si cetatenia.

 

Cetatenii pot folosi mijloacele new media pentru a trimite mesaje de Ziua internationala a pacii

Locuitorii de pe intreg cuprinsul lumii pot trimite prin canalele new media mesaje in format SMS, email, video sau foto, participand astfel activ la sarbatorirea zilei de 21 septembrie - Ziua internationala a pacii. Organizatia Natiunilor Unite lanseaza in acest an campania globala TXT4 PEACE/WRITE 4 PEACE (scrie un text pentru pace) prin intermediul careia mesajele avand drept subiect pacea vor fi colectate si distribuite liderilor lumii care se vor reuni la New York, pe 23 septembrie, pentru lucrarile Adunarii Generale.

 

17 septembrie 2008 - Lansarea postului de televiziune al Parlamentului European, EuroparlTV

In data de 17 septembrie 2008, Parlamentul European va lansa pe internet, propriul sau canal de televiziune: EuroparlTV. Incepand cu aceasta data, orice persoana din lume cu acces la internet, va putea urmari in mod regulat un set de programe ce au ca tema activitatea Parlamentului European.

 

Cel mai mare experiment stiintific al omenirii a pornit

Large Hadron Collider, cel mai mare accelerator de particule din lume, a fost pornit, miercuri dimineata, la Geneva, de catre cercetatorii CERN, organizatia europeana pentru cercetare nucleara. Pe parcursul zilei de miercuri, inginerii de la CERN vor incerca sa determine miscarea circulara a unei raze de particule in cadrul tunelului subteran cu lungimea de 27 de kilometri construit la 100 de metri in subteran, in apropiere de Geneva.

 

Programul UE de sprijinire a industriei cinematografice suscita interes in Asia si America de Sud

Comisia Europeana a selectat, ieri, 18 proiecte care vor primi finantare in cadrul programului Media International, printre beneficiari numarandu-se si o asociatie de film romaneasca. Potrivit CE, numerosi profesionisti ai industriei cinematografice din Asia si America de Sud s-au aratat interesati sa colaboreze cu sectorul cinematografic si audiovizual european, cu ocazia acestei runde de apeluri pentru propuneri de proiecte in cadrul programului amintit.

 

Concursul "Dupa sesiune pleci la Strasbourg" - la final

Institutul European din Romania, Facultatea de Relatii Economice Internationale - ASE si EurActiv Romania au organizat pe 2 iulie festivitatea de premiere a finalistilor concursului Dupa sesiune pleci la Strasbourg.

 

A fost ales noul model pentru moneda aniversara de 2 euro

A fost ales noul model pentru moneda aniversara de 2 euro Cetatenii europeni au ales noul model pentru moneda aniversara de 2 euro, ce va fi emisa pentru a marca cei 10 ani de existenta a monedei unice. Publicul european a fost invitat sa aleaga modelul preferat prin vot on-line, pornind de la 5 modele preselectate de directorii monetariilor europene.

 

Votati cum sa arate moneda aniversara de 2 euro

Votati cum sa arate moneda aniversara de 2 euro Pentru a sarbatori cea de-a zecea aniversare de la lansarea UEM si de la introducerea monedei euro, toate tarile din zona euro vor emite o moneda comemorativa de 2 euro cu un model comun. Aceasta va fi disponibila la inceputul anului 2009.

 

Urmatoarele 15 articole din "InterActiv" »

Agenda evenimente

Lista evenimente

Parteneri

Sectiune sustinuta de :

Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut