Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Jobs > Joburi > Joburi in ONG-uri

Joburi in ONG-uri

Publicat: 29 Septembrie 2006

Noi anunturi de angajare trimise de ONG-uri din toata tara si centralizate de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

09:30

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatie cu 130 de ani de activitate in domeniul umanitar, organizeaza concurs pentru ocuparea postului de secretara/sef cabinet director general. Cerinte: studii superioare, bune abilitati organizatorice si de comunicare, cunostinte foarte bune de limba engleza scris si vorbit (constituie un avantaj cunoasterea altor limbi straine), abilitati avansate de operare PC - Microsoft Office, permis auto categoria B. Calitati personale: seriozitate, discretie, politete. Principale atributii: primirea si sortarea corespondentei; documentare si managementul documentelor si corespondentei pentru directorul general; organizarea agendei directorului general; organizare de intruniri, seminarii; activitati de protocol; rezervari de transport si cazare pentru delegatii straini. Scrisori de intentie si CV la fax 312 84 52 sau email: dg@crucearosie.ro, pana la data de 5 octombrie 2006.  Persoanele selectate vor fi invitate la interviu. Pentru informatii suplimentare despre Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania accesati www.crucearosie.ro.

 

Fundatia "Ajutor si Grija pentru Tineri", entitate non-profit ce furnizeaza servicii sociale in domeniul protectiei copilului angajeaza invatator/psihopedagog (jumatate de norma) pentru Centrul de zi deschis in Scoala Generala nr.167-Crangasi. Cerinte: studii de specialitate (liceu pedagogic / colegiu de institutori, studii universitare - stiinte socio-umane), experienta in lucrul cu copiii, empatie, creativitate, entuziasm, rabdare, abilitati de intelegere si abordare personalizata a nevoilor copilului, Responsabilitati: organizare program after-school pentru copii; organizare si desfasurare activitati de timp liber si socializare. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV pana la data de 29 septembrie 2006 prin email la: crh@pcnet.ro. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la tel. 021 332 11 92. Persoana de contact: Andreescu Maria Ioana - inspector resurse umane.


Organizatia Umanitara CONCORDIA, angajeaza pentru Bucuresti si Aricestii Rahtivani: 1. Educator (studii medii/superioare), 2. Jurist (studii superioare, experienta in domeniu), 3. Bucatar (experienta)
Pentru informatii suplimentare, puteti sa ne contactati la email: sf.lazar@gmx.net, tel/fax.: 269 53 78.

 

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania (ADV) scoate la concurs pozitia de asistent proiect (cod 041) in centrul sau din Constanta. Daca intentionezi sa te alaturi unei echipe de specialisti, te rugam sa trimiti o scrisoare de intentie si CV-ul pana la data de 6 octombrie 2006 pe adresa alaturidevoi@rdsct.ro sau fax 0241/670.350. Cerinte: licentiat asistenta sociala, aptitudini de lucru in echipa, flexibilitate la program prelungit, capacitate de utilizare a aplicatiilor de tip Microsoft Office (Word si Power Point), cunostinte engleza nivel incepator, avantaj experienta in domeniul HIV/SIDA, in lucrul cu adolescentii si organizatii non-profit. Informatii suplimentare cu privire la activitatea fundatiei pot fi obtinute pe pagina de site www.alaturidevoi.ro

 

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza concurs pentru ocuparea pozitiei de contabil, cu norma intreaga. Pozitia presupune intocmirea la zi a situatiilor financiar-contabile cerute de legislatia romana si de finantatori, calculul salariilor personalului fundatiei, precum si depunerea in termenele legale a raportarilor financiar-contabile cerute de normele in vigoare. Se cer: studii economice superioare, experienta de minim 1 an in cadrul departamentului financiar-contabil al unei organizatii neguvernamentale, cunoasterea legislatiei in domeniu, cunoasterea limbii engleze. CV-urile insotite de scrisoare de intentie vor fi transmise prin fax la nr. 310.01.80 sau prin e-mail la office@fdsc.ro.

 

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania selecteaza voluntari pentru Departamentul de Sanatate si Social. Doritorii trebuie sa aiba varsta peste 18 ani, sa fie persoane responsabile si sa fie disponibile minim 2 zile pe luna pentru distribuirea de tichete sociale catre bolnavii de tuberculoza care se afla in tratament sub directa observatie in dispensarele TB din Bucuresti. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV si scrisoare de intentie pe adresa sanatate@crucearosie.ro, pana la data de 6 octombrie 2006.

 

Organizatie neguvernamentala cu sediul in Iasi cauta Contabil part-time. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la telefon 0723 159 552 sau sa trimita CV si scrisoare de intentie pe e-mail: office_ong@yahoo.com.

 

Fundatia Internationala pentru Copil si Familie angajeaza (jumatate de norma, cu contract de munca) psihologi, numai tineri absolventi din 2006 care nu au lucrat pana in prezent cu contract de munca pentru urmatoarele tipuri de activitati: participare la grupuri de terapie (prin tehnici creative) cu copii si adolescenti; asistenta in proiectele derulate in cadrul fundatiei, asistenta in activitatile de formare profesionala, traduceri de articole de consiliere / psihoterapie din limba engleza in romana. 

Pentru a va inscrie la interviul de selectie va rugam sa ne trimiteti un CV la adresa odee@kappa.ro pana la data de 10 octombrie. Informatii suplimentare va pot fi furnizate la tel: 310 89 06 / 318 85 81;
persoane de contact: Simona Boerescu, Cornel Irimia.

 

Fundatia Romanian Angel Appeal (www.raa.ro) organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi: 1. Asistent financiar: cunostinte contabilitate primara,  raportare financiara, engleza nivel avansat si 2. Contabil: minim 3 ani experienta in domeniu, engleza nivel mediu. Cerinte comune posturilor: studii superioare, utilizator de Internet, capacitate de utilizare a aplicatiilor de tip Microsoft Office (editare, prezentare, calcul); capabil sa respecte termenele limita, flexibilitate. Candidatii sunt rugati sa trimita Scrisoare de motivatie si Curriculum Vitae, la adresa: Str Rodiei 52, sector 3, Bucuresti, cod postal 030956, fax 0213232490 sau email: office@raa.ro. Data limita pentru trimiterea aplicatiilor: 13 octombrie 2006.

Sursa: Buletinul "Voluntar" (FDSC)

Articole legate de acelasi subiect
(PR) Organizatii europene - anunturi de joburi | 3 Februarie 2015
VIDEO INTERVIU Renate Weber: In pregatire, noi initiative de sustinere a mobilitatii tinerilor in Europa | 18 Ianuarie 2015
Oportunitate job: asistent la Parlamentul European, salariu 3.400 euro, 30 locuri disponibile | 4 Ianuarie 2015
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut