Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Cetatean UE > PR: Vrei promovare gratuita si un premiu? Inscrie-te aici. Concurs de proiecte pentru IMM

PR: Vrei promovare gratuita si un premiu? Inscrie-te aici. Concurs de proiecte pentru IMM

Publicat: 25 Februarie 2015 @ 13:57

Inscrie-te la concursul "Profesionistii proiectelor de succes", 25 februarie - 5 martie 2015. Firmele mici si mijlocii se pot inscrie la concursul "Profesionistii proiectelor de succes", organizat in perioada 25 februarie - 5 martie 2015, cu principalele criterii de evaluare: sustenabilitate, inovativitate, management si implementare performante.

Ai un proiect inovativ, sustenabil si original implementat cu finantare nerambursabila?
Inregistreaza proiectul tau in concursul “Profesionistii proiectelor de succes”

Context
Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) sunt esentiale pentru dezvoltarea economica si bunastarea sociala. Ele sunt motoare pentru inovare si competitivitate, creeaza locuri de munca si contribuie, intr-o maniera verticala in cadrul circuitului economic, la dezvoltarea unor noi piete si tehnologii.
Avand in vedere importanta economica si sociala a IMM-urilor, Uniunea Europeana si Statele membre au creat o serie de instrumente financiare si legislative care urmaresc sa faciliteze dezvoltarea acestora. In acest sens, IMM-urile au acces la oportunitati de finantare specifice si programe dedicate si beneficiaza de asistenta adaptata pentru activitatile lor.
In acord cu eforturile institutiilor europene si statelor membre de a sustine dezvoltarea IMM-urilor, EurActiv Romania, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si partenerul principal Telekom Romania, cu sprijinul VAPRO Romania, Schuman Associates si www.immromania.ro, lanseaza un concurs de proiecte implementate cu succes, care isi doreste sa contribuie la promovarea efectelor pozitive ale programelor de finantare din domeniu.

Perioada de inscriere: 25.02.2015 – 05.03.2015

Cui ne adresam?
IMM-uri beneficiare ale unor finantari nerambursabile (fonduri structurale, fonduri comunitare, fonduri nationale, alte tipuri de programe); avand calitatea de solicitant principal sau de partener in proiect.

Ce premiem? Idei de proiecte implementate cu success.

Cum va inscrieti? Completand un formular tip, semnat, stampilat si trimis scanat prin e-mail la adresa conferinte@euractiv.ro, insotit de alte documente justificative (scurt raport de proiect – cantitativ si calitativ, fotografii, recomandari etc) si o declaratie pe propria raspundere privind conformitatea datelor transmise).

Detalii importante: Organizatorii nu isi asuma responsabilitate pentru informatiile transmise de participantii la concurs. Se vor premia ideile inovative de proiect si impactul acestora asupra grupului tinta propus, precum si asupra companiei beneficiare.  Regulamentul concursului este disponibil pe site-urile www.euractiv.ro si www.immromania.ro, pe toata desfasurarea concursului (25.02.2015 – 05.03.2015)

In ce constau premiile? Sunt 3 premii principale, care constau fiecare in urmatorul pachet complet:
Pe langa aceste premii, alte trei companii nominalizate vor beneficia de:
Conferinta internationala “Oportunitati de finantare pentru IMM-uri 2014-2020” va beneficia de participarea celor mai importanti actori nationali si europeni in domeniu,  precum Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Cretu, reprezentannti ai Fondului European de Investitii, organizatia EURid, oficiali din partea Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului de Finante, Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM.

Abordand numeroase subiecte, de la descrierea generala a finantarilor la programe europene specifice, precum Programele operationale 2014-2020 si Programele comunitare COSME si Orizont 2020, conferinta isi propune sa informeze reprezentantii IMM-urilor din Romania in ceea ce priveste oportunitatile de dezvoltare. De asemenea, evenimentul va facilita schimbul de experienta si imbunatatirea cooperarii dintre autoritatile nationale si cele europene pentru aplicarea initiativelor europene dedicate IMM-urilor.
Conferinta este organizata de EurActiv.ro si Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si are ca partener principal Telekom Romania. Evenimentul este dezvoltat in parteneriat cu Banca Comerciala Romana si Alpha Bank Romania si va beneficia de sprijinul VAPRO, Camera de Comert Olandeza-Romana, Schuman Associates si www.immromania.ro.
Articole legate de acelasi subiect
Estonia: Partidul Reformist, pe primul loc in alegerile legislative, la mica distanta de formatiunea pro-rusa Centru | 2 Martie 2015
Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare | 28 Februarie 2015
VIDEO Comisia Europeana deschide procedura de dezechilibru macroeconomic pentru Romania | 25 Februarie 2015
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut