Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Mass-Media > Stiri interne: Declaratii surprinzatoare din partea lui SOV: "Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata"/ A fost abrogata legea privind sanctiunarea infractiunii privind presiunile asupra justitiei

Stiri interne: Declaratii surprinzatoare din partea lui SOV: "Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata"/ A fost abrogata legea privind sanctiunarea infractiunii privind presiunile asupra justitiei

Publicat: 3 Decembrie 2014 @ 14:15

SOV face declaratii surprinzatoare in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.ro: "Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata". Astazi CCR a decis ca este constitutionala abrogarea legii care permitea sanctionarea presiunilor asupra justitiei. ICCJ a decis: Facebook-ul apartine spatiului public, nu celui privat.

Declaratii surprinzatoare din partea lui SOV in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul.ro
La doua saptamani dupa ce a iesit din penitenciarul Jilava, dupa ispasirea unei pedepse de doi ani de inchisoare, Sorin Ovidiu Vintu vorbeste in mod deschis intr-un interviu publicat in exclusivitate pe Adevarul.ro, despre condamnarea sa, afacerile derulate, prejudicierea statului roman fata de care face declaratii surprinzatoare, presarate pe alocuri cu multa ironie si cinism:
-"Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata. Habar n-are ce-am facut si pentru ce as fi meritat sa fac ichisoare. A inventat niste cauze in schimb si cu aceste cauze m-a arestat, nu cu ce am facut cu adevarat."
- "Eu nu reclam faptul ca am facut inchisoare, meritam sa fac inchisoare. Oho, si inca multumesc lui Dumnezeu ca am scapat ieftin."
-"Puteam pleca din aceasta tara, sa-mi cumpar o insulita si sa ma declar rege. Dar am acceptat autoritatea acestui stat si am ramas si am facut inchisoare. Chiar daca pe nedrept."
- "Nu suntem toti egali, unii sunt mai inteligenti decat altii. Intamplarea face sa fi fost mai inteligent si mai flamand decat ceilalti."
-"Am facut dragoste pe o suta de milioane de dolari cash"
-"Un stat care nu ma pune pe mine in mijlocul valorilor, nu reprezinta nimic pentru mine. Nu dau doi bani pe el. De aceea il furam, de aceea il corupem, ca nu face nimic pentru mine."

Interviul si Video-ul pot fi consultate integral pe Adevarul.ro

A fost abrogata legea privind sanctionarea infractiunii privind presiunile asupra justitiei
Curtea Constitutionala a Romaniei a decis astazi abrogarea legii care permitea sanctionarea presiunilor exercitate asupra justitiei, respingand astfel sesizarea inaintata de presedintele in functie, Traian Basescu, pe 9 octombrie 2014, referitoare la cererea de reexaminare a legii. Initiativa respingerii acestei cereri apartine parlamentarilor PNL.

Detalii pe acest subiect pe HotNews.ro

ICCJ a decis: Facebook-ul apartine spatiului public, nu celui privat
ICCJ a hotarat definitiv si irevocabil intr-un caz faptul ca profilul de Facebook al utilizatorilor apartine spatiului privat si nu celui personal, indifferent daca acesta este disponibil unui numar restrans de utilizatori.

Detalii aici 
Articole legate de acelasi subiect
Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed | 13 Ianuarie 2015
TOP EVENIMENTE GLOBAL: 9 decembrie - Ziua Internationala a Luptei Anticoruptie/ Atena se pregateste in avans pentru alegeri prezidentiale/ Israelul si-a dizolvat Parlamentul/ Bilantul Ebola: 6.331 de morti | 9 Decembrie 2014
Stiri globale: O americanca si un lituanian fac parte din noua coalitie guvernamentala din Ucraina/ Iranul a lansat un atac militar impotriva statului Islamic / Cum arata topul celor mai corupte tari din lume | 3 Decembrie 2014
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut