Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-outRSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Guvernare europeana > Stiri interne - Iohannis demisioneaza; Discutii de reorganizare a guvernului; Impozitarea averilor mari; Cinci noi diplomati cu grad de ambassador.

Stiri interne - Iohannis demisioneaza; Discutii de reorganizare a guvernului; Impozitarea averilor mari; Cinci noi diplomati cu grad de ambassador.

Publicat: 2 Decembrie 2014 @ 15:17

Klaus Iohannis demisioneaza din functia de primar al Sibiului - Klaus Iohannis si-a depus mandatul de primar, pentru a putea prelua functia de presedinte al Romaniei.
Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Partidul Liberal Reformator va avea o viziune diferita fata de UDMR, vizand portofolii importante precum Finante si Economie.
UNPR cere impozitarea marilor averi si reducere varstei minime de vot la 16 ani.
Traian Basescu a semnat decretele de acordare a gradului de amabsador pentru cinci diplomati.


Klaus Iohannis demisioneaza din functia de primar al Sibiului – Klaus Iohannis si-a depus mandatul de primar, pentru a putea prelua functia de presedinte al Romaniei.”Pentru mine a fost o onoare si o placere sa le fiu primar timp de 14 ani si jumatate. Multumesc tuturor colegelor si colegilor din primarie si din toate institutiile cu care am lucrat”, a declarant Klaus Iohannis.

Discutii in cadrul aliantei de guvernare privind reorganizarea structurii guvernului – Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu liderii PSD la Palatul Victoria pentru a discuta viitoarea formula guvernamentala. Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Partidul Liberal Reformator va avea o viziune diferita fata de UDMR, vizand portofolii importante precum Finante si Economie. ”Asteptam decizia finala a UDMR, care trebuie sa se reuneasca in structura Consiliul Reprezentantilor Uniunii. Nu stiu daca decizia pe care o va lua CRU va fi identica cu cea a Consiliului Consultativ si, in privinta celei de-a doua parti a intrebarii, va pot raspunde ca nu este obligatoriu sa ne suprapunem. Nu inlocuim UDMR la guvernare. Noi suntem partid de factura liberala, avem alta viziune, deci s-ar putea ca prioritatile noastre nu fie aceleasi cu cele pe care le-a avut UDMR in actul de guvernare”, a declarat Tariceanu.

UNPR cere impozitarea marilor averi si reducere varstei minime de vot la 16 ani – Conducerea UNPR a prezentat doua propuneri privind impozitarea marilor averi si reducerea varstei minime de vot la 16 ani. „Vrem azi sa reintroducem in dezbaterea publica doua priecte importante pentru UNPR - taxarea marilor averi, si va aduceti aminte ca acum 3 ani doar doua voturi in Parlament au facut ca aceasta lege sa nu treaca, precum si reducerea varstei de vot de la 18 ani la 16 ani”, a declarat Oprea.

Cinci diplomati au primit gradul de ambasador – Traian Basescu a semnat decretele de acordare a gradului de amabsador pentru cinci diplomati: Cornel Feruta (fost director general pentru afaceri politice in MAE, actual coordonator-sef in cadrul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica), Luminita-Teodora Odobescu (fost secretar de stat in MAE, actual consilier al premierului Ponta), Bogdan Manoiu (consilier prezidential), Danut-Florin Sandovici (ambasadorul Romaniei in Siria) si Bogdan Aurescu (ministru de Externe, fost secretar de stat in MAE).

Surse: Mediafax, HotNews
Articole legate de acelasi subiect
Premierul Albaniei, aflat in vizita la Bucuresti, cere din nou Romaniei recunoasterea provinciei Kosovo ca stat independent | 28 Februarie 2015
Iohannis: Contam pe sprijinul Germaniei pentru identificarea unei solutii privind Schengen. Merkel: Nu pot sa promit acum | 27 Februarie 2015
Iohannis, mesaj catre romanii din Germania: Vreau sa schimbam modul de a face politica in tara | 27 Februarie 2015
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut