Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Mass-Media > Stiri interne: Mircea Basescu in arest la domiciliu/ Joe Biden l-a felicitat pe Iohannis pentru victoria din alegerile prezidentiale/ Cine sunt consilierii propusi pentru viitoarea administratie prezidentiala?

Stiri interne: Mircea Basescu in arest la domiciliu/ Joe Biden l-a felicitat pe Iohannis pentru victoria din alegerile prezidentiale/ Cine sunt consilierii propusi pentru viitoarea administratie prezidentiala?

Publicat: 26 Noiembrie 2014 @ 16:16

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu va ispasi pedeapsa in dosarul "Bercea Mondial" in care este incarcerat in prezent prin arest la domiciliu. Iohannis a fost felicitate telefonic de vicepresedintele american Joe Biden pentru victoria din alegerile prezidentiale. Consilierii viitoarei administratii prezidentiale s-au intrunit astazi la Cotroceni.

Mircea Basescu: din arest preventiv in arest la domiciliu
Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis astazi, prin decizie definitiva, ca Mircea Basescu sa ispaseasca pedeapsa in dosarul pentru care a fost incarcerat in arest la domiciliu. Arestat in urma cu cinci luni, in dosarl "Bercea Mondial", Mircea Basescu se va intoarce acasa unde va trebui sa respecte conditiile impuse de arestul la domiciliu.
Mai multe pe Digi24.ro

 Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a felicitat telefonic pe Iohannis

Joe Biden a tinut sa-l felicite telefonic pe noul presedinte ales, Klaus Iohannis, pentru victoria obtinuta in alegerile din 16 noiembrie. Potrivit comunicatului de presa postat pe site-ul administratiei de la Casa Alba, Biden a apreciat prezenta impresionanta a cetatenilor romani la urne, "semn al unei democratii puternice si sanatoase". Totodata, Biden a subliniat relatiile bilaterale dintre cele doua state, sustinand ca Romania are o contributie semnificativa in cadrul Aliantei Nord Atlantice. Biden a semnalat de asemenea si sprijinul pe care Romania l-a acordat Ucrainei precum si alaturarea efortului comun de a lupta contra statului islamic.
Detalii pe Whitehouse.gov

Cine vor fi consilierii presedintelui ales Klaus Iohannis?

Potrivit surselor oficiale citate de Agerpres, viitorii consilieri prezidentiali au avut astazi intrevederi cu membrii administratiei prezidentiale. Numele vehiculate sunt cele ale lui Dan Mihalache, Mihai Razvan Ungureanu, Cosmin Marinescu, Gabriel Popescu, Gheorghe Pipera si Andrei Muraru - fost presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER). Detalii pe Romania Libera

Nou scandal de coruptie in care sunt implicate SIVECO si Asociatia Nevazatorilor din Romania

Potrivit procurorilor DNA, fostul sef SIVECO, Irina Socol, alaturi de presedintele Asociatiei Nevazatorilor din Romania, Sergiu Radu Ruba, sunt implicati intr-un scandal de coruptie in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene. Din cate reiese din rechizitoriul procurorilor, cei doi parteneri au "fabricat" documente care sa ateste realizarea obiectivelor proiectului finantat din fonduri europene.
Detalii pe HotNews.ro
Articole legate de acelasi subiect
Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed | 13 Ianuarie 2015
TOP EVENIMENTE GLOBAL: 9 decembrie - Ziua Internationala a Luptei Anticoruptie/ Atena se pregateste in avans pentru alegeri prezidentiale/ Israelul si-a dizolvat Parlamentul/ Bilantul Ebola: 6.331 de morti | 9 Decembrie 2014
Stiri interne: Declaratii surprinzatoare din partea lui SOV: "Daca statul roman m-ar fi prins cu tot ce am facut, faceam puscarie pe viata"/ A fost abrogata legea privind sanctiunarea infractiunii privind presiunile asupra justitiei | 3 Decembrie 2014
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut