Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > Dezvoltare Durabila > Raportanual de dezvoltare sustenabila

Raportanual de dezvoltare sustenabila

Publicat: 17 August 2012 @ 15:19

Raportanual de dezvoltare sustenabila
Bucuresti, 17 august 2012. SIVECO Romania anunta pentru al patrulea an consecutiv publicarea Raportului de dezvoltare sustenabila, care evalueaza activitatile economice, sociale si de mediu realizate in 2011 si modul in care compania si-a indeplinit obligatiile fata de grupurile cointeresate. Raportul evalueaza modul in care compania si-a indeplinit angajamentele fata de clienti, actionari, angajati, parteneri si comunitate

"Suntem mandri ca prin ceea ce facem an de an reducem decalajele digitale, dar mai ales generam dezvoltare pe termen lung. Proiectele mari pe care le derulam contribuie esential la dezvoltarea si insusirea de catre societate a tehnologiilor moderne. Sustinem prin actiuni concrete si transparente eliminarea discriminarii in privinta angajarii si ocuparii, incurajam respectarea drepturilor omului si promovam un climat corect de business. In cele doua decenii de cand activam pe piata, probam cu fapte ca este posibil sa armonizezi obiectivele economice cu cele sociale si de mediu", a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Ca membru al Initiativei Global Compact a Organizatiei Natiunilor Unite, SIVECO integreaza si promoveaza in strategiile sale de dezvoltare cele 10 principii privind respectarea drepturilor omului, protectia muncii si a mediului inconjurator.
Din  2011, SIVECO a intrat in grupul select al companiilor care dispun de un auditor certificat pentru standardul SA8000. Acest standard cuprinde exigente extrem de ridicate privind respectarea drepturilor omului, fiind aliniat tratatelor internationale si conventiilor Organizatiei Internationale a Muncii, proband in mod efectiv responsabilitatea si maturitatea unei organizatii.

SIVECO este membru al Parteneriatului Global impotriva Coruptiei (Partnership against Corruption Initiative), o initiativa a Forumului Economic Mondial in parteneriat cu Transparency International, sustinuta in Romania prin intermediul Camerei de Comert Americane (AmCham).  In 2011, compania a fost reprezentata la cea de-a 16-a editie a PACI, gazduita de Forumul Economic Mondial cu sediul in Geneva, unde s-au dezbatut probleme legate de lupta impotriva mitei si coruptiei si de promovarea politicilor anticoruptie in cadrul companiilor.

Actiunile de responsabilitate sociala le-au completat in 2011 pe cele legate de dezvoltarea durabila, in spiritul eticii de business.
Organizarea cursurilor de pregatire a viitorilor specialisti in IT, in cadrul stagiilor de vara sau al initiativei Academia SIVECO, participarea la campania de colectare a 2% din impozitul pe venit, donatiile pentru asezamintele de copii abandonati si seniori, participarea in regim de voluntariat la constructia de case pentru persoane care aveau nevoie de conditii decente de locuit, implicarea in campaniiile de protejare a resurselor de mediu, sustinerea de proiecte destinate incluziunii copiilor cu dizabilitati,  dar si pentru tinerii pasionati de informatica, participarea la activitati de educatie civica precum cel mai mare curs de resuscitare cardiorespiratorie - sunt doar cateva din actiunile prin care angajatii SIVECO au demonstrat ca sunt  interesati si direct implicati in activitatile comunitatii, in calitate de cetateni responsabili.

Rapoartele de dezvoltare sustenabila ale companiei SIVECO pot fi citite aici.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.
Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.300 de angajati.
Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
De-a lungul celor 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 150 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro

 

 

 

Articole legate de acelasi subiect
Comunitatea de afaceri franceza sustine viitorii cercetatori | 16 Martie 2012
Eficienta energetica a cladirilor, Romania incotro? | 9 Martie 2012
Uniunea Europeana doreste scaderea cu 25% a emisiilor de carbon | 17 Februarie 2011
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut