Fonduri UE 2014-2020 - uelive.ro
Sectiuni principale
EurActiv Policy Briefings
Achizitii publice
Alegeri europarlamentare 2014
InfoSociety
Jobs
Guvernare europeana
Concurenta/Finantare UE
Sanatate
Cetatean UE
Romania in
Parlamentul European
Mediu & Energie
Uniunea Europeana
pe scurt
Politici regionale
Dezvoltare Durabila
Extindere UE
Educatie & Cariera
Turism, mobilitate
EurActiv.PR
EurTop
Info_Culture
euROpeanul
Mass-Media
ActivLeader
InterActiv
EurSondaj
Club Obelix - fun download
Continut
Analize
Dosare (LinksDossiers)
Interviuri
Stiri
Sumare
Comentarii
Utile
Arhiva
Ghid Actori Europeni
Agenda Evenimente
Disable Fly-out


RSS
RSS general
RSS EurActiv Policy Briefings
RSS Achizitii publice
RSS Alegeri europarlamentare 2014
RSS InfoSociety
RSS Jobs
RSS Guvernare europeana
RSS Concurenta/Finantare UE
RSS Sanatate
RSS Cetatean UE
RSS Romania in Parlamentul European
RSS Mediu & Energie
RSS Uniunea Europeana pe scurt
RSS Politici regionale
RSS Dezvoltare Durabila
RSS Extindere UE
RSS Educatie & Cariera
RSS Turism, mobilitate
RSS EurActiv.PR
RSS Info_Culture
RSS euROpeanul
RSS Mass-Media
RSS ActivLeader
RSS InterActiv
RSS EurSondaj
RSS Club Obelix - fun download
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Se incarca...
Home > EurActiv.PR > CSR in Romania > Premii pentru cercetare in eLearning

Premii pentru cercetare in eLearning

Publicat: 6 Noiembrie 2008 @ 17:06

In perioada 31 octombrie - 2 noiembrie a avut loc la Constanta cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual, care promoveaza tehnologiile moderne in educatie si cercetare, organizate de Universitatea din Bucuresti, Universitatea Ovidius din Constanta si compania Siveco.

In perioada 31 octombrie – 2 noiembrie a avut loc la Constanta cea de-a VI-a editie a Conferintei Nationale de Invatamant Virtual, concomitent cu cea de-a treia editie a Conferintei Internationale de Invatamant Virtual. Organizatorii au fost Universitatea din Bucuresti, Universitatea 'Ovidius' din Constanta si compania SIVECO Romania.

Conferintele au avut ca tema principala promovarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetare “2010 - Catre o societate a invatarii si a cunoasterii – 2030”. Cele doua evenimente s-au adresat specialistilor, cercetatorilor, profesorilor, studentilor si elevilor cu preocupari in domeniul tehnologiilor educationale sustinute de modele, metodologii si solutii software.

Evenimentul a gazduit si o expozitie in cadrul careia producatori de solutii de eLearning si software educational precum si manageri ai programelor de instruire adresate cadrelor didactice au prezentat cele mai noi tendinte la nivel mondial, ce pot fi regasite acum si pe piata din Romania.

Premiile CNIV acordate de SIVECO Romania au vizat recompensarea celor mai bune lucrari ce s-au remarcat printr-o cercetare riguroasa si elaborarea de produse software inovative pentru educatie. Compania SIVECO Romania a oferit 3 premii: Premiul de excelenta 'Centrul Virtual de Excelenta SIVECO' - participarea unui autor la cea mai importanta conferinta de eLearning din Europa -Educa BERLIN 2008, impreuna cu echipa castigatoare de la Cupa SIVECO 2008, Premiul de creativitate 'SIVECO' - un calculator NoteBook HP si 6 Premii de popularitate 'SIVECO' - constand in Hard Disk-uri externe.

'Atat conferinta nationala cat si cea internationala de invatamant virtual se bucura de o participare din ce in ce mai numeroasa si reprezentativa din punct de vedere al continutului lucrarilor prezentate. Calitatea acestora, cu precadere a celor din mediul preuniversitar romanesc, indica preocupari didactice si proiecte scolare cu nimic mai prejos decat orice demers similar petrecut oriunde in tarile considerate avansate educational. Cred ca in Romania putem vorbi despre existenta unei puternice comunitati eLearning, bazata pe cunoastere. Invatamantul bazat pe proiecte este dÚjÓ o realitate in multe scoli si licee daca analizam cu atentie tipologia lucrarilor prezentate atat din punct de vedere conceptual, stiintific dar si din punct de vedere al rezultatelor prezentate la aceasta editie a conferintei' a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Manager in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania este un nume consacrat la nivel national si international in domeniul IT&C si al solutiilor de eLearning, compania contribuind direct la crearea si dezvoltarea societatii informationale, prin numeroase proiecte complexe. Mai multe informatii pe www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.

Articole legate de acelasi subiect
Comisia Europeana: Romania trebuie sa investeasca si sa faca reforme in domeniul cercetarii si inovarii | 12 Iunie 2014
Laserul de la Magurele: Institutul de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara a semnat contractul de 66 milioane euro pentru realizarea Sistemului Fascicul Gamma | 21 Martie 2014
Gala Societatii Civile va avea loc pe 28 mai, la Opera Nationala Bucuresti | 17 Mai 2012
Cele mai citite articole
EurActor
Membrii EurActor
Parteneri de continut