Valentin Florea, candidatul AUR la Primăria Sectorului 6, îl acuză pe liderul partidului că pune pe liste traseiști de la PSD și PNL și că, în 2024, ”dracii au înlocuit iluziile”.

Membru AUR de trei ani, Florea susține că, dacă în 2021 partidul ”părea că vrea și că poate face lucruri bune pentru neamul nostru”, în 2024, totul este schimbat: ”Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile, amestecul a polarizat partidul în sute de mini tabere. Organizații destrămate, oameni buni, sufletiști, capabili, frumoși…dezamăgiți de Gunoi”.

Acesta susține că timp de trei ani nu a fost întrebat de nimeni din partid dacă organizația sa are nevoie ajutor și că a băgat mulți bani pentru derularea activităților de partid: ”Nu ne-a ajutat centrul nici cu una de-un leu. Că nu intră în subvenții, o fac ei altfel:)”

”Pe urmă treaba cu coordonatorul interimar , practic neexistând entitate juridică, am zis hai, că suntem oameni serioși, se apreciază munca, sacrificiile, timpul. Iluzii… totul pentru că Gunoiul vrea control total, Stalin a fost copil mic”, a scris el pe Facebook, adăugând că a mai avut o încercare de a se retrage, ”când a venit Gunoiu’ acasă după mine, m-am întors doar pentru echipă”.

El susține că Simion i-a cerut să introducă pe primele locuri de pe lista candidaților la Consiliul local oameni veniți din PSD.

”Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi. Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal”, a mai spus el.